Ο Λάκης Παπαδόπουλος, αλλά και “Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ” – διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, προσκαλεί τη Τρίτη 5 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων τους φίλους του Αρλέτα, Γιάννη  Γιοκαρίνη, Γιώργο Δημητριάδη, Ελένη Δήμου, Γιάννη Ζουγανέλλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Μητσιά, Δημήτρη Μητροπάνο, Μπλε, Σάκη Μπουλά, Oνιράμα και Δημήτρη Πουλικάκο σε μια μεγάλη γιορτή για τα 30 και βάλε χρόνια του στη μουσική σκηνή.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.
Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Έρχεται κρύο, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Το βαλς της γειτονιάς, είναι ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν σε αυτή τη μεγάλη συναυλία από όλους αυτούς τους σπουδαίους ερμηνευτές που έρχονται να τιμήσουν τον Λάκη Παπαδόπουλο στις 5 Ιουνίου στη Τεχνόπολις.
«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για μένα. Δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Δεν χωράνε αυτά που θέλω να πω σε σημειώματα. Δεν μπορώ εύκολα να στριμώξω αυτά που νοιώθω σε λέξεις. Ξέρω όμως ότι νοιώθω ευλογημένος, γιατί η μεγάλη μου αγάπη για την μουσική μεταφράστηκε σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Σ’ αυτό βοήθησαν οι σπουδαίοι στιχουργοί και ποιητές που μου δάνεισαν τον λόγο τους και οι σπουδαίοι τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν.
Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, να σας δω όλους εκεί!»
Με την αγάπη μου
Λάκης – Με τα Ψηλά Ρεβέρ – Παπαδόπουλος
Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ
30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΚΗΣ -ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Δελτίο Τύπου