Όταν οι μελωδίες του Δημήτρη Καρρά αγκαλιάζουν τα ποιήματα του Παύλου Σιδηρόπουλου, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι… ο δίσκος της χρονιάς.

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος, Ορφέας Περίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Angelika Dusk, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Βιολέτα Ίκαρη (ως ερμηνευτές)

καθώς και…

Γιώργος Κιμούλης, Λίλιαν Χαριτάκη Άσιμου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αγγελική Σεΐδου και Δημήτρης Βραχνός (στην απαγγελία ποιημάτων)…

συμπληρώνουν το υπερ-σχήμα των συντελεστών του δίσκου «ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από το Ogdoo Music Group, με 13 μελοποιημένα ποιήματα και 5 απαγγελίες ποιημάτων του Παύλου Σιδηρόπουλου. Φυσικά, όλα αυτά με τη μελωδική υπογραφή του Δημήτρη Καρρά, που οραματίστηκε και υλοποίησε το εκπληκτικό αυτό project.

 Παύλος Σιδηρόπουλος αποκαλύπτει μέσα από τα ποιήματά του ότι εκτός από ένας τραγουδοποιός που το όνομά του έχει περάσει στη σφαίρα του μύθου, είναι και ένας εξαιρετικός ποιητής με καίριο και ευαίσθητο λόγο, προφήτης και διανοούμενος του καιρού του.

Ο Δημήτρης Καρράς καταφέρνει να μελοποιήσει τα ποιήματα με σεβασμό στο κείμενο αλλά και έμπνευση, αποδίδοντας με τρόπο λιτό αλλά σαφή την ατμόσφαιρα των τραγουδιών του Παύλου.

Στην πρόσκληση του τελευταίου ανταποκρίθηκαν άπαντες και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό, όπως θα εξακριβώσουμε όλοι μας σε λίγες μέρες, που το CD θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Τα τρία πρώτα τραγούδια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

πηγή : https://newsique.gr