ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ 2018
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

O Γιάννης Αγγελάκας… σε θερμοκρασία βρασμού.

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.
Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Πάνω από δυο χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια». Με αυτόν στις αποσκευές τους αλλά και με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν (και θα μας “ταξιδέψουν”) αυτό το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο και ο καινούργιος μουσικός στην μπάντα Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

INFO:
Τετάρτη 18 Ιουλίου
Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη Θάλασσα
Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας
Ώρα προσέλευσης: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας
Πρόσβαση: από τον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά, μετεπιβίβαση στο τρόλεϊ γραμμή 20 ή στο λεωφορείο γραμμή 859 και αποβίβαση στη Στάση «Δραπετσώνα».