Οι Locomondo live την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»!
Ο τρελός και πολύχρωμος μουσικός κόσμος τους γίνεται βινύλιο! Το Vinyl is Back θα ηχογραφήσει τους Locomondo να τραγουδούν παλιές και νεές επιτυχίες τους στο live που θα μας χαρίσουν στο πλαίσιο του εορταστικού τριημέρου για τα πέντε χρόνια του φεστιβάλ. Αυτή η ηχογράφηση θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό δίσκο βινυλίου, ως «Vinyl is Back Live Sessions vol.2»!

Το live τους θα ηχογραφηθεί και θα αποτελέσει τη δευτέρη παραγωγή της σειράς «Vinyl is Back Live Sessions» που θα κοπεί σε βινύλιο, η οποία ξεκίνησε με το δίσκο βινυλίου του συγκροτήματος  Υπόγεια Ρεύματα στο «vol.1».

Η κυκλοφορία των δίσκων έχει συλλεκτικό χαρακτήρα με περιορισμένο αριθμό αντιτύπων – 500 κόπιες – που διατίθενται αποκλειστικά στις εκδηλώσεις του Vinyl is Back. Με την πρωτοβουλία αυτή, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο στηρίζει τον αναλογικό ήχο, συμμετέχοντας ενεργά στην επιστροφή του πιο πετυχημένου και άρτιου format.

Το live των Locomondo θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Vinyl is Back – 5 Years Celebration, την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 18:00, με ελεύθερη είσοδο και θα είναι διάρκειας «ενός δίσκου» (40 λεπτά) με ελάχιστες παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live.
ΧώροςΕλληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (Hellenic Motor Museum)
Πού: Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος),
Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια».
Πότε: Κυριακή 18 Μαρτίου 2018
Ώρα έναρξης – ηχογράφησης: 18:00-19:00
Είσοδος: Ελεύθερη
Πάρκινγκ: διαθέσιμο (3 ευρώ ημερησίως)Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 16 Μαρτίου :     5 μ.μ. – 9 μ.μ.
Σάββατο 17 Μαρτίου :       11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 18 Μαρτίου :        11 π.μ. – 9 μ.μ.