Νότης Μαυρουδής

“Στου Χρόνου τις καταπακτές”

Ο Νότης Μαυρουδής, γιορτάζοντας πέντε δεκαετίες στο χώρο της μουσικής, μας χαρίζει ένα ταξίδι «στου χρόνου τις καταπακτές»! Επί πέντε δεκαετίες, ο Νότης Μαυρουδής παράλληλα με τη διδακτική του καριέρα, έχει μία δυναμική παρουσία στα κιθαριστικά δρώμενα της χώρας μας.. Ως σολίστ και καθηγητής κιθάρας αλλά και ως συνθέτης τραγουδιών, έχει δώσει πολλές συναυλίες και ρεσιτάλ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αδιάλειπτη η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια με συνθέσεις για το θέατρο και τον κινηματογράφο, αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά, συνεργασίες με ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και διδακτικό έργο που ξεκίνησε το 1969 από τη Δημοτική Μουσική Ακαδημία του Μιλάνου και συνεχίστηκε ανελλιπώς από το 1975 στην Ελλάδα.

Από το 1983 έως το 1987 εκδίδει και διευθύνει το μοναδικό περιοδικό κιθάρας, το Tar, και οργάνωσε σημαντικές συναυλίες σε παγκόσμια δημοφιλείς κιθαριστές. Η πλούσια δισκογραφία του (25 προσωπικοί δίσκοι) περιλαμβάνει έργα για κλασική κιθάρα και συνθέσεις του (τραγούδια) με δημοφιλείς τραγουδιστές. Από το 2000 ξεκίνησε (με το συνεργάτη του, Παναγιώτη Μάργαρη) την δισκογραφική σειρά σε μορφή κιθαριστικού ντουέτου «Café de l’ art», διασκευάζοντας και ηχογραφώντας διάφορα μουσικά είδη και εποχές, φτάνοντας τους έξη δίσκους.

Στο Half Note, λοιπόν μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου οι παραστάσεις συνεχίζονται και τις Δευτέρες του Απρίλη με συνοδοιπόρους αγαπημένους ερμηνευτές, όπως  Μανώλη Μητσιά, Μίλτο Πασχαλίδη, Ελένη Βιτάλη και και Διονύση Τσακνή. Αναζητώντας την επικοινωνία μέσα από τραγούδια που σημάδεψαν διαχρονικά την κοινή μας ευαισθησία… μέσα στις καταπακτές του χρόνου!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Απρίλη :

 

Δευτέρα 02 Απριλίου 2011

Μανώλης Μιτσιάς

 

 

 

 

Δευτέρα 09 Απριλίου

Μίλτος Πασχαλίδης

 

 

 

 

Δευτέρα 23 Απριλίου

Ελένη Βιτάλη

 

 

 

 

Δευτέρα 30 Απριλίου

Διονύσης Τσακνής

 

 

 

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Κέντρο
210-9213360

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) :

ΤΡΑΠΕΖΙ: 20€ , ΒΑ R & ΕΞΩΣΤΗΣ 15€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ( BAR & ΕΞΩΣΤΗΣ): 10€