Οι Κόντρα Μπάσο είναι ένα μουσικο συκρότημα απο 6 παιδιά γεμάτα όνειρα και μουσικές φιλοδοξίες…
Όλα ξεκίνησαν στο προαύλιο ενός σχολείου όπου ο Νίκος(κιθάρα-φωνητικά) επιασε την Μαριλία και με το ”έτσι θέλω” την ρώτησε:-Εσύ είσαι που τραγουδάς?
Και κάπως έτσι και δεδομένου οτι υπήρχαν 5 αγόρια και 1 κορίτσι σχηματίστηκαν οι ”Romeos n’ Juliet” ή αλλιώς ”Ρωμαίοι και Ιουλιέτα” που απαρτίζονταν απο τον Νικο στην κιθάρα,τον Λευτερη στην δεύτερη κιθάρα,τον Γιάννη στα ντράμς και τον Νίκο και την Μαριλία στα φωνητικά(μπάσο μν ψάχνετε,δν υπήρχε)…Τα πρώτα 3 χρόνια λάμβαναν μέρος σε μαθητικά φεστιβάλς και σε εκδηλώσεις του δήμου…στη συνέχεια όμως αντιμετώπισαν δυσκολίες κ άρχισαν οι πρώτες απώλειες οι οποίες όμως συνδυάστηκαν και με έντάξεις!
Έτσι λοιπόν ήρθε ο Μιχάλης στα πλήκτρα,ο Νίκος έφυγε για σπουδές και ο Γιάννης έδωσε την θέση του στον Κώστα…
Αυτό όμως που έλειπε απο το συγκρότημα όλα αυτα τα χρόνια ήταν το μπάσο!Έγιναν πολλές προσπάθειες για να βρεθεί κάποιος αλλα πάντα εμφανιζόντουσαν εμπόδια…κι εκεί που όλα έδειχναν να στρώνουν ξαφνικά η μπάντα βρέθηκε για ακόμα μια φορα χωρίς μπάσο!
ΕΔΩ λοιπόν έρχεται και η μετόνομασια των”Romeos n’ Juliet” σε ”Κόντρα Μπάσο”…αφού λοιπόν για 4 χρόνια δεν υπήρχε μπάσο στο γκρούπ και κάθε φορά που βρισκόταν μπάσο κάτι τύχαινε ήταν εμφάνες οτι η μπάντα αυτη είχε ΚΟΝΤΡΑ με το ΜΠΑΣΟ!
Όλως παραδόξως όμως βρέθηκε ο Στάθης ο οποίος εμείνε στην παρέα μας για μόλις 2 μήνες λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων…Τη θεση του πήρε ο Κώστας,ο ”παππους μας” ο οποίος με τη σειρα του ηρθε να δωσει ενα χρώμα στην μπάντα και το έκανε με επιτυχία…

OΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΣΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ SlowJobers TΗ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 20:00-22:00 @ www.mousikesebeeries.gr

https://www.facebook.com/events/263673330380013/