Κυκλοφόρησε το 17ο άλμπουμ του Bruce Springsteen με τίτλο “Wrecking Ball”. Το πρώτο single, “We Take Care of Our Own”, το ακούμε ήδη στη χώρα μας από τις 19 Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής το νέο άλμπουμ έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, πιο πολύ για το ύφος του. Ένα πολιτικοποιημένο άλμπουμ, από τα ελάχιστα που κυκλοφορούν στις μέρες μας, που θα μπορούσαμε να πούμε πως θυμίζει αρκετά τα πρώτα άλμπουμ του Bob Dylan.

Ο “Boss” ακόμη μια φορά είναι η φωνή του απογοητευμένου Αμερικανού. Όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην εφημερίδα The Guardian “Ότι έχει συμβεί στην χώρα μας είναι λάθος, αντιπατριωτικό και κανείς δεν έχει λογοδοτήσει. Έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου κρίνοντας την μεγάλη απόσταση που έχει η Αμερικανική πραγματικότητα και το “Αμερικάνικο όνειρο”. Τα νέα τραγούδια είναι επηρεασμένα από την κριτική, την αμφισβήτηση και τον θυμωμένο πατριωτισμό”.

Το “Wrecking Ball” είναι ένα ροκ άλμπουμ με έντονα folk στοιχεία και καυστικό στίχο. Μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω καθώς ο ίδιος ο Springsteen το διέθεσε προς ελεύθερη ακρόαση..