H Whitney Houston βρέθηκε νεκρή σήμερα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Beverly Hills. Η αιτία θανάτου της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ωστόσο, ήταν γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια έδινε αγώνα για να ξεπεράσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Ήταν 48 ετών..

Ο αιφνίδιος χαμός της ήρθε σε μια περίοδο που ετοίμαζε νέα κινηματογραφική παραγωγή, το remake της ταινίας Sparkle, η πρεμιέρα του οποίου προγραμματιζόταν για τον Αύγουστο του 2012.Από τη στιγμή που τα δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά, όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος εκφράζει την οδύνη του μέσα από δηλώσεις, μηνύματα και posts από λογαριασμούς Facebook και Twitter. Σας παραθέτουμε μερικά, από μουσικούς και καλλιτέχνες της rock κοινότητας:

Joe Bonamassa: Wow…!! What a loss…Whitney Houston.. Rest In Peace

Black Stone Cherry: Rest In Peace Whitney Houston, a Wonderful Artist with a A beautiful Voice

Scott Ian (Anthrax): I will remember Whitney Houston for her incredible talent. Her personal life was none of mine or anyone else´s business.

Billy Sheehan (Mr. Big): Rest In Peace, Whitney.

Slash: Shattering news about Whitney, RIP

Pink: Whitney was the reason many of us do what we do. “a few stolen moments is all that we share” RIP

Sebastian Bach: This is hitting me hard. I used to sing ALL of Whitney Houstons songs all the time. I absolutely loved her voice….

David Draiman (Disturbed): WHITNEY HOUSTON, ONE OF THE GREAT VOICES OF OUR TIME. MAY HER SOUL NOW FIND PEACE.

Lenny Kravitz: Whitney. Rest in peace. There will never be another like you. Lenny

1 ΣΧΟΛΙΟ