Διαφωνίες στον ορίζοντα, στο στρατόπεδο των Black Sabbath. Δεν τους έφτανε η σοβαρή ασθένεια του Tony Iommi, ο Bill Ward δήλωσε ότι είναι διατεθιμένος να αποχωρήσει από το σχήμα, αν δεν του παρουσιάσουν μία “δίκαιη συμφωνία”.

Με μία εκτενή ανακοίνωσή του, ο αυθεντικός ντράμερ των Black Sabbath, είπε εκτός των άλλων, ότι παρότι θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει το δίσκο και την περιοδεία των Sabbath, δεν μπορεί να συνεχίσει, αν δεν του παρουσιάσουν ένα συμβόλαιο να υπογράψει, ένα συμβόλαιο που να δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό και αξιοπρέπεια σ’ ένα αυθεντικό μέλος όπως αυτός. Συνέχισε, λέγοντας ότι παρά τις σκέψεις του αυτές, είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αγγλία για τις ηχογραφήσεις του δίσκου, αλλά αισθάνεται εξοστρακισμένος και ότι χάνει τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά του σαν μουσικός μ’ αυτήν την κατάσταση και κλείνει ζητώντας από τους οπαδούς του σχήματος, να μην τον θεωρήσουν υπεύθυνο σε περίπτωση που το reunion πραγματοποιηθεί χωρίς αυτόν.

Για να μιλήσουμε και με αριθμούς, τα αναμενόμενα κέρδη από την περιοδεία των Black Sabbath, αναμένεται να φέρουν στο συγκρότημα γύρω στα 160 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 40 εκατομμύρια δολάρια περίπου για κάθε μέλος και αυτά τα χρήματα προσπαθεί να διασφαλίσει ο Bill Ward.

Μετά από τη θύελλα ενθουσιασμού που έφερε η ανακοίνωση της επανασύνδεσης, άρχισαν τα όργανα.. Κάντε ότι μπορείτε να μας ξενερώσετε!!