Ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου Plus

Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, 6 και 13 Μαρτίου

Καλεσμένοι:

Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Χριστοφορίδης (28/2)

Μπάμπης Μπατμανίδης, Μιρέλα Πάχου, Βαγγελιώ Φασουλάκη (6/3)

Μετά την πετυχημένη παράσταση του Άγιου Βαλεντίνου και μετά την δεύτερη παράσταση με καλεσμένους τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Γιώργο Παπαγεωργίου (Polkar) ο Σπύρος Γραμμένος συνεχίζει για τρεις ακόμα Παρασκευές, 28 Φεβρουαρίου, 6 και 13 Μαρτίου, τις εμφανίσεις του και κάθε φορά καλεί φίλους, μουσικούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χειροπράκτες, δικηγόρους, μια σφήκα και έναν CEO και δοκιμάζουν τις αντοχές τους στην σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου παρέα του η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, την Παρασκευή 6 Μαρτίου οι Μπάμπης Μπατμανίδης, Μιρέλα (Μιρέλα) Πάχου και η Βαγγελιώ (Βίγκαν) Φασουλάκη!

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του με καλεσμένους  – έκπληξη  που θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν, για αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Παίζουν οι μουσικοί Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Γιώργος Καρδιανός (κιθάρες), Αλέξανδρος Μυλωνάς (μπάσο – τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο – πλήκτρα), Χάρης Παρασκευάς (τύμπανα) και Ναταλία Κοκώση (κρουστά – φωνητικά).

Φωτογραφία Αφίσας: Θωμάς Αρσένης

Οργάνωση παράγωγης: Κώστας Δετώρος

Novel Vox Παραγωγή 

Διαβάστε ακόμα…