Βαγγέλης Καζαντζής Live

Δευτέρα 21 Oκτωβρίου στις 21:00

Είσοδος 8 ευρώ

Στείλτε μας email στο mousikesebeeries@gmail.com με θέμα ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ και μπείτε στην κλήρωση για δύο (2) διπλές προσκλήσεις για την είσοδο σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν το Σάββατο 19/10 στις 18:00

O τραγουδοποιός Βαγγέλης Καζαντζής επέστρεψε με τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Το Μεταξύ μας Διάστημα» και σας προσκαλεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο Six D.O.G.S σε ένα μοναδικό live με ηλεκτρική και ατμοσφαιρική διάθεση όπου θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια, αλλά και παλαιότερα αγαπημένα.

«Το Μεταξύ μας διάστημα» περιέχει δέκα νέες συνθέσεις σε μουσική του Βαγγέλη Καζαντζή και σε στίχους του Βασίλη Μανέλα που σε ταξιδεύουν, σε προβληματίζουν και καταφέρνουν να «ξυπνήσουν» ποικίλα συναισθήματα. Τα έντεχνα και παραδοσιακά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συνθέσεις του Καζαντζή, αυτή τη φορά μπολιάζονται με ήχους δυτικούς, ροκ εξάρσεις αλλά και τζαζ στοιχεία. Τα τραγούδια ερμηνεύει ο ίδιος, ενώ συμμετέχει ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Γιάγκος Χαιρέτης και ο Χρήστος Θηβαίος σε τρία από αυτά.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από το 2010, τόσο με τα προσωπικά του δισκογραφήματα, τα live αλλά και τις συνεργασίες του με σπουδαίους ερμηνευτές, όπως ο Ψαραντώνης, ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου και πολλοί άλλοι. «Το Μεταξύ μας διάστημα» είναι ο πιο άμεσος δίσκος του Βαγγέλη Καζαντζή που μας υπενθυμίζει γιατί είναι ένας από τους σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Μαζί του θα βρίσκονται επί σκηνής:
Διονύσης Μακρής: ηλεκτρικό μπάσο, Τάσος Πέππας: τύμπανα, Κωσταντής Πιστιόλης: πνευστά, συμμετέχει: Παναγιώτης Ράπτης: Σαξόφωνο, Γιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Ακούστε το εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W:
http://sixdogs.gr

Διαβάστε ακόμα…