Γιάννης Διονυσίου & Αστέρης Κωνσταντίνου
Θα κοροϊδέψω τον καιρό #30

Νέο τραγούδι απο τον Γίαννη Διονυσίου και τον Αστέρη Κωνσταντίνου με τίτλο “Θα κοροϊδέψω τον καιρό” που μόλις κυκλοφόρησε. Οι στίχοι και οι μουσική ανήκουν στον Αστέρη , ενώ στο τραγούδι συμμετέχει και ο Βασίλης Κορακάκης με μπουζούκι και μπαγλαμά. Το σχήμα συμπληρώνει ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο κοντραμπάσο. Μιλάμε για ένα καθαρό λαικό τραγούδι, με μία εξαιρετική ερμηνεία απο τον Γιάννη Διονυσίου που σε παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές και ακούσματα.

Ο Γιάννης Διονυσίου μέσα απο την προσωπική του σελίδα αναφέρει : “Από όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτό το τραγούδι από τον Αστέρης Κωνσταντίνου σε κάποια φιλική μάζωξη του λέω: “Αυτό το τραγούδι, το θέλω!”. Αυτό που βλέπετε κι ακούτε είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς με τον Βασίλη Κορακάκη και τον Άγη Παπαπαναγιώτου.

Ο Άστέρης Κωνστάντίνου λέει: “Με τον Γιάννη λέγαμε εδώ και αρκετό καιρό να κατέβουμε στο στούντιο του Ταβουλάρη. 
Την άνοιξη που μας πέρασε μου γνώρισε τον Βασίλη Κορακάκη ο οποίος ασχολήθηκε με το τραγούδι μου με φροντίδα και ενθουσιασμό σαν να ήτανε δικό του και εκτός από το παίξιμό του μας χάρισε τις ιδέες του και την ενέργειά του. Ο Βασίλης έφερε στο στούντιο τον Άγη τον Παπαπαναγιώτου ο οποίος μέσα στο πρώτο μισάωρο είχε μάθει καλύτερα από μένα τη μορφολογία και την αρμονία του τραγουδιού. Εντέλει κατάλαβα ότι τσάμπα ξενύχταγα το προηγούμενο βράδυ για να γράψω παρτιτούρες σε τέτοιους μουσίκαρους. Ο Ταβο(ύ)λάρης έστησε τα μικρόφωνα και κάθησε στην κονσόλα, ο Πάνος έστησε τα φώτα και τις κάμερες και εγώ βίωνα μια από τις πιο όμορφες και φιλικές στουντιο-περιπέτειες μου.
Τους ευχαριστώ όλους!”

Απολαύστε το…

Ανακαλύψτε τη στήλη μας “Ακούμε Νέα Τραγούδια” και δείτε όλες τις παρουσιάσεις.