Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει τον Ramón Valle, τον Κουβανό πιανίστα με την εκρηκτική ενέργεια, σε μία μοναδική συναυλία στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Ο Ramón Valle έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει παίξει σε σημαντικούς χώρους, καθώς και στα μεγαλύτερα Jazz Festivals ανά τον κόσμο. H σκηνική του παρουσία είναι χαρισματική, είτε αποτελεί μέρος μίας ορχήστρας, είτε ηγείται ενός τρίο όπως στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ, και η μουσική του μεθυστική. Μάλιστα, ο θρυλικός Κουβανός πιανίστας Chucho Valdes τον είχε ήδη αναγνωρίσει, πριν από 25 χρόνια, ως το μεγαλύτερο πιανιστικό ταλέντο ανάμεσα στη νέα γενιά μουσικών της χώρας του.

Συντελεστές:
Ramón Valle, πιάνο
Omar Rodriguez Calvo, κοντραμπάσο
Jamie Peet, ντραμς
Τιμή εισιτηρίου: 10€Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας.  

Η προπώληση εισιτηρίων για το κοινό ξεκινά τηνΤρίτη 23/07 στις 12.00
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 22/07 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ (ορισμένος αριθμός θέσεων).

Άλλα σημεία προπώλησης:
– ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services: www.ticketservices.gr
– Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμείο ΕΛΣ) *
– εκδοτήριο: Ticket Services (
Πανεπιστημίου 39)
– τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)
*Σημειώνεται ότι 12 – 18/08 το ταμείο της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ θα παραμείνει κλειστό αλλά θα λειτουργούν κανονικά όλα τα άλλα σημεία πώλησης.
Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).

Διαβάστε ακόμα…