H λαϊκή κομπανία από τη Θεσσαλονίκη, πλήρη ντάξει, μετά από τέσσερα χρόνια εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιστρέφει με τη νέα δισκογραφική δουλειά της, “soirée”.

Η παρέα και η συντροφικότητα, η καθημερινότητα, τα πορτραίτα και τα αφιερώματα αποτελούν τις κύριες θεματικές των στίχων, με την μουσική, άκρως περιγραφική, να πατάει επάνω στα παραδοσιακά και λαϊκά χρώματα.

Από το 2012 η κομπανία των πλήρη ντάξει ακολουθεί την παράδοση του λαϊκού τραγουδιού και του ρεμπέτικου, φέρνοντάς την στο τώρα με μια εντελώς φρέσκια και επίκαιρη ματιά! Έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ  (πλήρη ντάξει, 2013, Αποστολή στο Διάστημα, 2014, Τρίτος ΔΙSKOS, 2015).

Το “soirée” περιέχει δώδεκα νέα τραγούδια σε στίχους και  μουσική του Χρήστου Παππά. Την παραγωγή του ήχου επιμελήθηκε ο Χρήστος Μέγας με την συμβολή του Kon Karamountzos και του Σπύρου Σπύρου. Το artwork φιλοτέχνησε ο Ευστάθιος Μιχαηλίδης και είναι βασισμένο σε έργο του εικαστικού Γιώργου Μωραϊτόπουλου. Η έκδοση πλαισιώνεται διαδικτυακά από πλούσιο φωτογραφικό και video υλικό.

Το album “soirée” διανέμεται σε CD σε όλα τα δισκοπωλεία και στις ψηφιακές πλατφόρμες αποκλειστικά από την Musik Links Knowlegde(MLK).

Ακούστε το άλμπουμ εδώ: Spotify | Δείτε περισσότερα εδώ: YouTube

Μάθετε για τους πλήρη ντάξει: www.plirintaxei.gr || Facebook Page || YouTube Channel