Pavlos Synodinos
Status Update (2019)

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις ΚΨΜ το νέο βιβλίο – cd του Παύλου Συνοδινού με τίτλο ” Status Update 2019 “. Όσο αναφορά το βιβλίο, πρόκειται για ένα λεύκωμα που μέσα του συγκεντρώνει αυτά που ζούμε μέσα απο τις οθόνες των κινητών, των υπολογιστών μας και γενικά “κρύβει” μέσα στις σελίδες του,  την καθημέρινότητα μας στο μικρόκοσμο των τοίχων των Social Media.

“…ανάψαμε τη πόλη και το χάρηκε η ψυχή μου
όρθιοι να μείνουμε σαν άλλοτε σα χθες
‘ελα κι εσύ αν σιχαίνεσαι το χρόνο
και όλα όσα αφήνει σαν ξέθωρες γραμμές…”

Δημοσιεύσεις, ποσταρίσματα, φωτογραφίες, τραγούδια, μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες, ιστορίες, Ιστορίες άναρχα δημοσιευμένες, ποίηση στους τοίχους των social και  μια περίληψη της καθημερινότητας που ζούμε μέσα και έξω απο τις οθόνες. Μία πρωτότυπη έκδοση που σε κρατάει ζεστό απο την πρώτη του σελίδα, παρακολουθώντας ιστόρίες.

Χωρίζεται σε 11 +1 κεφάλαια, όσα δηλαδή και τα νέα 11 τραγούδια του Παύλου, στα οποία υπογράφει και τους στίχους και τη μουσική ο ίδιος.
11 ιστορίες μεταξύ έρωτα, θυμού, πολιτικής και μετανάστευσης από την ηλεκτρική μπάντα του Παύλου Συνοδινού που αντανακλά πότε ηλεκτρικούς και πότε παραφοσιακούς ήχους, ανακηρρύσσοντας το ελληνικό ροκ σαν το πιο έθνικ μουσικό είδος.

“…Το ΄χω δει
Το έργο το ΄χω ξαναδεί
Ήταν εκείνη η εποχή
Που η Αθήνα σου ΄πεφτε μικρή…”

https://www.youtube.com/watch?v=KvYwKpORLvk

Ο Παύλος Συνοδινός παρουσιάζει το νέο του μουσικό album, “Status Update 2019”, live την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο, στο Baumstrasse ( Σερβίων 8, Βοτανικός). Στη βραδιά συμμετέχει ο Σπύρος Γραμμένος.

Γράφει ο Θάνος Τεγόπουλος

Οργάνωση – Παραγωγή : 440Hz Γέφυρα πολιτισμού | www.440-hz.com

Εκδόσεις ΚΨΜ | www.kapsimi.gr