Σαββέρια Μαργιολά

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Σφίγγα

Η Σαββέρια Μαργιολά, μαζί με την εξαμελή μπάντα της, καλωσορίζει το χειμώνα στη Σφίγγα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Μετά από μια γεμάτη καλοκαιρινή περιοδεία επιστρέφει ανανεωμένη, σχεδιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα με μεγάλη ένταση, συναίσθημα και αντιθέσεις που την κάνουν να ξεδιπλώνει το δυναμισμό και τη μοναδική της ενέργεια πάνω στη σκηνή.

Παρέα με τον ενορχηστρωτή και κιθαρίστα της Μάριο Μούρμουρα, μας κάνουν τη δική τους μουσική πρόταση συνδυάζοντας λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά ακούσματα με ηλεκτρικό ήχο μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρωτικές απόψεις σε τραγούδια δικά της και άλλων καλλιτεχνών. Η νέα αυτή μουσική πρόταση έρχεται για να κάνει την ψυχή μας να μεθύσει, να μας απελευθερώσει και να μας θυμίσει πως σκοπός της μουσικής είναι η ένωση. Αυτό κάνει και η Σαββέρια Μαργιολά στα live της. Ενώνεται και μας ενώνει.

Μαζί της οι μουσικοί Μάριος Μούρμουρας (επιμέλεια-ενορχήστρωση, κιθάρες), Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, λαούτο), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν), Δημήτρης Χουντής (πνευστά), Μιχάλης Ευδαίμων (μπάσο) και Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα)

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ