Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ

If the Kids are United – Immigraniada Festival

ΒΕΒΗΛΟΣ +dj MAGNUM – STRESS – ΚΑΡΑΒΑΝΙ NΙΚΟΛΑΣ (RAZASTARR)
PANX ROMANA – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ (FF.C) Feat. ΡΗΓΑΣ

Μουσικές του δρόμου συνασπίζονται σε μια αυτοοργανωμένη συναυλία την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο PassPort.
Για να μην φτάσουμε ποτέ να πούμε ότι μεγαλώσαμε, και ακόμα δεν μάθαμε πόσα βατ είναι η ισχύς εν τη ενώσει, και αν η αυτοοργάνωση και η ενότητα μπορούν να γιάνουνε πληγές.
If the Kids are United… για να μπορούν η τέχνη και οι μουσικοί, σαν ηλιαχτίδες να εμπνεύσουν, να μεταφέρουν ανθρώπινη ζεστασιά σε κάποια σημεία γύρω μας, που το σκοτάδι είναι πιο πυκνό και οι λύσεις δύσκολες.
Γι’ αυτό θωρακιζόμαστε και βάζουμε πανοπλίες μπροστά σ’ αυτή την καρβουνίλα που μας περιβάλει, με το να επιλέγουμε να δημιουργήσουμε, και να κάνουμε την αλληλεγγύη όπλο μας και αρετή που μας συσπειρώνει για τις δικές μας καινούργιες γέννες.
Στο χώρο θα έχουμε ανταπόκριση με ρεπορτάζ ενός 13χρονου από την Γούτα της Συρίας, την πόλη που βομβαρδίζεται ανηλεώς αυτές τις μέρες.
Ο πιτσιρίκος επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να ακουστεί η φωνή των παιδιών του πολέμου, πράγμα που εμείς επιλέξαμε να κάνουμε μέσω αυτής της συναυλίας.
Είναι η σκληρή αλήθεια της αδελφοφαγίας ενός ολόκληρου λαού, μέσα από τα μάτια μιας παρέας παιδιών, με μόνα εργαλεία την κάμερα ενός έξυπνου τηλεφώνου και το πάθος τους για ειρήνη και ελευθερία.
Immigraniada Festival

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ