Οι Van Halen κυκλοφόρησαν ένα video trailer επιβεβαιώνοντας έτσι ότι θα ξεκινήσουν τις συναυλίες αργότερα στο χρόνο (2012), με τα πρώτα εισιτήρια να οδεύουν προς πώληση στις 10 Ιανουαρίου. Το δίλεπτο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, το οποίο τραβήχτηκε στις 14 Νοεμβρίου στο Roxy Theater, στο δυτικό Hollywood, California, περιέχει σκηνές από το επερχόμενο video clip όπου τα μέλη της μπάντας παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, υπό τους ήχους κλασσικών κομματιών Van Halen, της κλασσικής περιόδου David Lee Roth.

Η νέα συμφωνία των Van Halen με εταιρεία την Interscope ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα και σηματοδοτεί τη πρώτη στιγμή που η μπάντα ηχογραφεί μακριά από τη Warner Bros Records, στην οποία είχε υπογράψει η μπάντα από το 1977.
Το νέο άλμπουμ της μπάντας που είναι το πρώτο με τον David Lee Roth στα φωνητικά από το υπερκλασικό “1984”, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τη τελευταία μέρα του 1983, θα κυκλοφορήσει το 2012, πιθανότατα τον Φεβρουάριο.
Μάλιστα ο κιθαρίστας των Alter Bridge, Mark Tremonti σε μια συνέντευξη του είπε πως το νέο άλμπουμ των Van Halen, το οποίο και άκουσε μέσω του μπασίστα Wolfgang Van Halen, είναι σαν “κρασί Van Halen”!
Επίσης και ο παραγωγός της μπάντας, Ross Hogarth, μιλώντας στο Ultimate-Guitar.com είπε πως όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το νέο άλμπουμ της μπάντας και ειδικά εκείνος που βλέπει ξανά αυτά τα μέλη μαζί, είπε ότι αυτή είναι η θανατική πλευρά των Van Halen και πλέον η μπάντα έχει βάλει φωτιά.
Το βίντεο μπορείτε να το δείτε παρακάτω: