12241268_542251525924205_257997764928672481_nΤαξίδι στο Σταυρό Του Νότου
Βρεθήκαμε στην επίσημη πρεμιέρα την Δευτέρα 25/1 της θεατρικής παραγωγής –  αφιέρωμα  στο μουσικό ταξίδι του Σταυρού Του Νότου.
Το αγαπημένο μας έργο ενώνεται με την εικόνα και παίρνει σάρκα και οστά σε ένα μεγάλο ταξίδι με αλμύρα, φουρτούνες, μπάρκα και λιμάνια.
Είχε πει κάποτε ο Οδυσσέας Ιωάννου οτι κάθε φορά που ακούει κάποιος τον Σταυρό Του Νότου θέλει να γίνει ναυτικός. Έτσι ακριβώς.
Μια παράσταση που σε βάζει μέσα στο καράβι, μια παράσταση που θαρρείς πως από στιγμή σε στιγμή θα σε φωνάξουν να μπαρκαρεις για το επόμενο λιμάνι. Απο την Μαρσίγια ως τις ακτές της Αφρικής και απο την Νότια Κίνα ως το Άντεν. Απο την πρύμνη ως την πλώρη και απο εκεί στη γέφυρα για να δεις το Άλφα του Κενταύρου.
Μια πλειάδα από καλλιτέχνες. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, χορευτές. Ο εκπληκτικός Στέλιος Μαινας στο Όσκαρ του α’ ανδρικού ρόλου. Μαζί του ο Σταύρος Ζαλμάς και ο Νίκος Αρβανίτης και η Ελισάβετ Μουτάφη σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Μοναδικές ερμηνείες των μελοποιημενων ποιημάτων του Νίκου Καββαδία απο την αγαπημένη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον μοναδικό Κώστα Θωμαίδη πάντα υπο τις οδηγίες του Θάνου Μικρούτσικου. Εξαίρετοι μουσικοί με την μουσική επιμέλεια να αναλαμβάνει ο Θύμιος Παπαδόπουλος.
Πλούσια κουστούμια, υπέροχα σκηνικά σε ενα μοναδικό ταξίδι στο μεγάλο ποίημα του Νίκου Καββαδία.
Στο Badminton Theater
Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Μην το χάσετε.