παυλος2

Είχε πεί σε συνεντευξή του τις προηγούμενες μέρες πως αυτή η συναυλία θα είναι κάπως διαφορετική . Θα έχει λέει έντονο ρυθμό, πολύ ηλεκτρικό ήχο και πολύ πολύ χορό. Ναι, ήταν όπως ακριβώς τα περιέγραφε και πήγαμε προετοιμασμένοι να ακούσουμε τον Πάυλο και ακούσαμε Παυλάρα. Περίπου 3 ώρες ασταμάτητες μελωδίες, 3 ώρες ταξίδια απο τα Ξύλινα Σπαθιά ως τον “Διπλανό ουρανό” με τους μουσικούς να δίνουν και την ψυχή πάνω στη σκηνή της Τεχνόπολης και το κοινό απο κάτω να χοροπηδάει, να χορεύει και να τραγουδάει χωρίς Τέλος.

Όσο για τον Πάυλο. Αν γούσταρες όσο εμείς τότε ήταν φοβερή συναυλία. Αλλά από ότι μας έδειξες εσύ γούσταρες περισσότερο και αυτό ήταν το ωραίο. Αναφέρθηκε πολλές φορές στο φοβερό κοινό με τον απίστευτο παλμό και την ένταση που είχε. Ανέφερε πολλές φορές οτι του άρεσε η χθεσινή βραδιά και φυσικά δεν διστασε να την χαρακτηρίσει ως και την καλύτερη συναυλία του.

Αφιέρωσε το “Σαν εσένα” σε όλους τους πρόσφυγες λέγοντας ” Να αφιερώσουμε το επόμενο τραγούδι σε όλους τους πρόσφυγες κι όλα τα προσφυγόπουλα είτε διασχίζουν τα εξωτερικά σύνορα αυτού του κόσμου είτε τα εσωτερικά μέσα τους “  και έκλεισε αυτή τη μαγική συναυλία με το αισιόδοξο μήνυμα “Είναι μάυρα τα νερά που ταξιδεύουμε αλλά εμείς βλέπουμε χρώματα”

Πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω παέι, αυτό που ξέρω σίγουρα όμως είναι πως οι επιτυχημένες συναυλίες πρέπει να είναι έτσι ακριβώς.

Κείμενο : Θάνος Τεγόπουλος
video : mousikesebeeries youtube channel