Ο Θάνος Μικρούτσικος ξεκίνησε την καλοκαιρίνη του περιοδεία απο το υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ζωγράφου. Ένα μουσικό ταξίδι πάνω στο φτερό του καρχαρία απο τα μοναδικά ποιήματα του ποιήτη των θαλασσών του Νίκου Καββαδία μέχρι τον Μπρέχτ.

IMG_20150621_220901 Ένα σχεδόν 3ωρο πρόγραμμα που μας ταξίδεψε στις μακρινές ακτές του Καββαδία και έφτασε ως τον Μπρέχτ, τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη και τον Άλκη Αλκαίο. Μαζί του σε αυτή την πρώτη συναυλία η εξαιρετική Ρίτα Αντωνοπούλου που εκτός απο τα τραγούδια που μας έχει συνιθίσει μας χάρισε με δυνατές ερμηνείες  το “Αερικό” του Θανάση Παπακωνσταντίνου και το “Ήτανε μια φορά” του Νίκουη Ξυλούρη.

IMG_20150621_2256551 Ο τρίτος της παρέας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος απο τον μοναδίκο Θύμιο Παπαδόπουλο που μας έδιξε για ακόμα μια φορά πως οι γνώσεις και το ταλέντο του μπορεί να τα αντέξει και η κιθάρα, συνοδεύοντας την Ρίτα σε 3 τραγούδια.

Η έκπληξη των φετινών συναυλιών του Θάνου Μικρούτσικου είναι ότι θα εμφανιστεί με πολλά και αγαπημένα πρόσωπα και πολλούς συνεργάτες. Πρόσωπα όπως η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου και η Άννα Λινάρδου. Όπως επίσης ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μανώλης Μητσιάς.

IMG_20150621_2204581

 Δείτε εδώ την καλοκαιρινή περιοδεία του Θάνου Μικρούτσικου με τις εώς τώρα προγραμματισμένες συναυλίες αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία της Ρίτας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Ανδρέου, την Τάνια Τσανακλίδου και την Κορίνα Λεγάκη με τίτλο “Άγιος ο έρωτας”.