slider_0_image_132.jpg.thumb_1170x456Γιώργος Μιχαήλ & Δημήτρης Βαβλιάρας
Ρυθμός Stage
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015
Με αφετηρία το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί ταξιδεύουν στα μονοπάτια της παράδοσης και των λαϊκών ακουσμάτων.

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και άλλα, αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α. Αφορμή για την κοινή τους εμφάνιση αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζουν με τραγούδια και των δύο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Ο Γιώργος Μιχαήλ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στο δίσκο «Αγία Νοσταλγία» («Στις χαραυγές ξεχνιέμαι», «Τρία ρουμπαγιάτ» κ.α.). Έχει στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο «Της γης ο μουσαφίρης», που κυκλοφόρησε με αντισυμβατικό τρόπο, χέρι-χέρι.Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας συστήθηκε πριν ένα χρόνο, με τη δισκογραφική δουλειά «Πάλι βρέχει», που κυκλοφορεί. Ο Βασίλης Σκουλάς έδωσε έντονο κρητικό χρώμα σε έξι τραγούδια του δίσκου. Ο Αργύρης Μπακιρτζής ανέδειξε την αμεσότητα των στίχων σε δύο τραγούδια. Ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορίκος ερμήνευσαν μοναδικά τα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια του δίσκου.

Μαζί τους επί σκηνής:
Ζήσης Φτάκας: λαούτο-κιθάρα
Φώτης Κακαβέλης: μπάσο
Γιάννης Βακουφτσής: πλήκτρα

Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – 16346 Ηλιούπολη
Είσοδος: 12 euro με μπύρα ή κρασί, 15 euro με ποτό
Ώρα έναρξης: 22:30