dimou_cropped
ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ
Holy Wood Stage | Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 | 10:30 μ.μ.

Η Ελένη Δήμου θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στο αγαπημένο μουσικό στέκι, το HolyWood stage σε μια οπτικοακουστική παράσταση όλο εκπλήξεις. Τραγούδια από την προσωπική της διαδρομή αλλά και απο την ελληνική και παγκόσμια δισκογραφία θα ψυχαγωγήσουν το κοινό, όπως μοναδικά ξέρει να κάνει η Ελένη Δήμου τόσα χρόνια.

Μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες του ερωτικού πενταγράμμου θα «ντύσει» με μουσική τον Φεβρουάριο. Θα ερμηνεύσει τις πιο κλασικές και αξέχαστες επιτυχίες της, καθώς και ένα πλούσιο πρόγραμμα από αγαπημένα ερωτικά τραγούδια, όπως μόνο αυτή ξέρει και μπορεί, παρέα με μία πενταμελή ορχήστρα. Ο δρόμος για την ποιοτική διασκέδαση σάς οδηγεί στον Αγιο Δημήτριο και το HolyWood stage με την Ελένη Δήμου… γιατί η αγάπη είναι αυτή που μας κρατά όρθιους στους δύσκολους καιρούς.

H Ελένη Δήμου εντάσσει στην νέα της παράσταση την καλλιτεχνική ομάδα DeciCanto. Ένα δυναμικό ξεκίνημα κι ένα φιλικό άνοιγμα προς το κοινό επιχειρεί η καλλιτεχνική ομάδα DeciCanto που δανείστηκε το όνομα της από το καλλιτεχνικό εργαστήρι του DeciCanto, στο οποίο φοιτούν οι νεαροί τραγουδιστές που την αποτελούν. Εμπνέεται από την διαχρονική ελληνική και ξένη μουσική, ερμηνεύει διασκευές αλλά και δικά της τραγούδια και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζεται από το ευρύ κοινό στις μουσικές σκηνές και τα μπαράκια όπου εμφανίζεται.

Τραγούδι: Άννυ Γιώτα, Γιάννης Λάφης, Κασσιανή Ντάλια, Γιάννης Χειλάς
Πιάνο: Σπύρος Κανταρέλλης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Βλάχος
Επιμέλεια Κίνησης: Λέτα Αμπαζή
Vocal Arrangement: Έλενα Πατρόκλου
Οργάνωση Παραγωγής: DeciCanto www.decicanto.com

Eισιτήριο προπώλησης (viva.gr ή public) 10€ με δωρεάν μπύρα ή κρασί
Είσοδος 12€ με δωρεάν μπύρα ή κρασί.