IMG_2465Είδαμε τον Παντελή Θαλασσινό στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου μας απέδειξε για ακόμα μια φορά πως εκτός απο ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που αντέχει στον χρόνο είναι και ένας άνθρωπος  που σέβεται απόλυτα το κοινό του. Ο Πάντελής Θαλασσινός στα μάτια μου ήταν πάντα ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων, μακριά απο τα πολλά φώτα, συγκεντρωμένος στην δουλειά του και προσεκτικός σε κάθε του επαγγελματική κίνηση έτσι ώστε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτα τα χαρακτηριστικά συν της εξαιρετικής του φωνής και τα υπέροχα τραγούδια του  είναι που τον κάνουν τόσο αγαπητό.

παντεληςΟι βραδιές του στον Σταυρό του νότου μπορεί κάποιος να πει πως έχουν τα πάντα. Τραγούδια απο την δισκογραφία του Παντελή, ανέκδοτα τραγούδια που ελπίζουμε να τα κυκλοφορήσει σύντομα, φίλους που ανεβαίνουν στη σκηνή και τραγουδούν και αρκετό χιούμορ και γέλιο. Η ΠΑΡΕΑ που συντροφεύει τον Παντελή είναι τόσο δεμένη που τα πειράγματα και ο χαβαλές γίνεται αισθητός καθ’όλη την διαάρκεια της τρίωρης παράσταση που μας προσφέρουν.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου ανέβηκε στην σκηνή έπειτα απο το σχετικό κάλεσμα του “οικοδεσπότη” και μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές με δύο υπέροχα τραγούδια.

παντΌσο για τα τραγούδια… Απο το “Καλαντάρι”, τα “τραγούδια της ελπίδας”, “τα διόδια” του Σταύρου Σιόλα,  “τα μεροκάματα” του Πάνου Παπαιωάννου μέχρι Τσιτσάνη, Χατζιδάκι…. και “σε λένε το κορίτσι του Μάη”.

O Παντελής Θαλασσινός και η μπάντα του θα βρίσκεται στην κεντρική σκηνή του σταυρού του νότου μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου. Μην τους χάσετε. Για προσκλήσεις εδώ.

γράφει ο Θάνος Τεγόπουλος