ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
“O Γόης του Θησείου”
& ο Πέτρος Μάλαμας
Από Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
και κάθε Παρασκευή για περιορισμένες εμφανίσεις
Σταυρός του Νότου Club

Μια σειρά εμφανίσεων ξεκινά η Μελίνα Κανά μαζί με τον “Γόη του Θησείου” και τον Πέτρο Μάλαμα, από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στο Σταυρό του Νότου Club. Η Μελίνα Κανά, μας ξανασυστήνεται μέσα από τη συνεργασία της με μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα που επεμβαίνει με δημιουργικότητα και πολύ φαντασία στα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της ερμηνεύτριας, αλλά και σε απροσδόκητες διασκευές.

IMG_1826a1
Την Μελίνα Κανά και τον “Γόη του Θησείου” ενισχύει με τη φωνή του ο Πέτρος Μάλαμας.
Το κουαρτέτο που φτιάχτηκε τον Μάρτιο του ‘14 διασκευάζει και παίζει κομμάτια από τη μεγάλη δισκογραφία της Μελίνας, και όχι μόνο. Τέσσερα άτομα σε διαρκείς εναλλαγές ρόλων την πλαισιώνουν σε ένα “ηλεκτρισμένο” ταξίδι στο χρόνο.
Προϊόν αυτής της όμορφης μουσικής συνεύρεσης, “O γόης του Θησείου” και Μελίνας Κανά, είναι ένα άλμπουμ που κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβριο του 2014, το οποίο περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών της Μελίνας και άλλων, αλλά και πέντε καινούρια τραγούδια από τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Γιώργο Καζαντζή, Σωκράτη Μάλαμα & Πάνο Μανουηλίδη.

IMG_2194adeltiosmall[box type=”bio”] Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 5/12. Στείλτε μας email με θέμα ΚΑΝΑ στο mousikesebeeries@gmail.com Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό email την Πέμπτη 4/12 στις 21:00[/box]

Τον «Γόη του Θησείου» αποτελούν οι:
Παναγιώτης Μανουηλίδης – διασκευές, ενορχήστρωση, μπάσο, κιθάρες, πιάνο, τραγούδι
Θάνος Καζαντζής – τύμπανα, ηλεκτρονικά, λούπες
Κώστας Νικολόπουλος – κιθάρες, πλήκτρα, κρουστά
Νίκος Παπαϊωάννου – τσέλο, λαούτο, σάζι, τζουράς
Λεωνίδας Μπεϊλής – ηχοληψία

Σταυρός του Νότου club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
τηλ: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί