Στις 20 Ιουνίου, το όνειρο 4 φίλων που γούσταραν να ακούν και να μοιράζονται την αληθινή μουσική και παρέα έγινε πραγματικότητα. Χωρίς κάποια προηγούμενη εμπειρία και γνώσεις στο πως στήνεται και λειτουργεί ένας ραδιοφωνικός σταθμός, ο Δημήτρης, ο Γιώργος, ο Άγης και ο Θάνος με μόνο όπλο τους το μεράκι για τη μουσική και την αγάπη τους για τη καλή παρέα, με ατελείωτες ώρες δουλειάς, αμέτρητα κουτάκια (ή μπουκάλια) μπύρες, και κάμποσες κούτες τσιγάρα, κατάφεραν να σας παρουσιάσουν τις μουσικές εbeerιες.

Από εκείνη τη μέρα και μετά η καθημερινότητα μας περιστρέφετε γύρω από το ‘μωρό μας’ όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε, και να βρίσκουμε διαρκώς νέους τρόπους να το εμπλουτίζουμε και να το μεγαλώνουμε. Πολλές φορές διαφωνήσαμε (λογικό), αλλά πάντα στο τέλος βρίσκαμε την άκρη, γιατί όλοι μας είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα, και ενωμένοι κάτω από το κοινό μας σκοπό.

Η προσπάθεια μας αυτή, βρήκε εντυπωσιακή υποστήριξη απ’ όλους εσάς και μας απέδειξε τελικά πως υπάρχουν πολλοί σαν και εμάς που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με μας, και ψάχνουν ένα χώρο να ακούν τη μουσική που πραγματικά θέλουν, μακριά από αυτά που πλασάρουν καθημερινά οι σταθμοί-παραρτήματα των δισκογραφικών στα ερτζιανά. Καινούρια παιδιά προστέθηκαν στην ομάδα μας, από τη θέση του παραγωγού, και αρκετοί ακόμα έρχονται, οπότε έπρεπε να ανακαινίσουμε το σπίτι μας και να το κάνουμε όσο πιο καλαίσθητο  και φιλόξενο μπορούσαμε, για τη παρέα που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει!

Με αυτή τη λογική, μπήκαμε στη διαδικασία να αναβαθμίσουμε το πρόγραμμα, αλλά και το site μας. Το μεγάλο βάρος έπεσε στον ‘επιστήμονα΄ της παρέας, τον Γιώργο (ποιός σου πε να γίνεις γραφίστας μεγάλε;), ο οποίος ανέλαβε την αναμόρφωση του site σε όλα τα επίπεδα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναλάβαμε, ο καθένας με το τρόπο του, να κάνουμε ότι μπορούσαμε ώστε να βοηθήσουμε. Το αποτέλεσμα βρίσκεται στη διάθεση- και τη κρίση – σας πλέον!

Θα βρείτε πολλά ‘καλούδια’ καθ’ όλη τη περιήγηση σας στο νέο μας-σας σπίτι. Δε θέλουμε να σας τα πούμε.. Άλλωστε έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να τα ανακαλύψετε μόνοι σας! Το σίγουρο είναι πως κάθε κομμάτι του, είναι ποτισμένο με το μεράκι, την όρεξη, το κέφι και τη τρέλα των δημιουργών του.

Καλώς ορίσατε λοιπόν!