Miltos08

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Στο Σταυρό του Νότου club
ΠΑΡΑΤΑΣΗ Παρασκευή 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Μαζί του η Μιρέλα Πάχου

Μετά την εκκωφαντική επιτυχία των πρόσφατων εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου με το Χρήστο Θηβαίο, ο Μίλτος Πασχαλίδης χαμηλώσε ταχύτητες, έσβησε τους ενισχυτές και πραγματοποίησε τρεις ακουστικές SOLD OUT παραστάσεις τις 3 τελευταίες Παρασκευές του Μαρτίου. Έτσι, πήρε ΠΑΡΑΤΑΣΗ για μία ακόμα Παρασκευή 4/4 ώστε να τον δουν όσοι δεν πρόλαβαν ή όσοι δεν τον χόρτασαν…

Μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη του επιθυμία, την έκδοση του βιβλίου / cd με τίτλο «Αγύριστο κεφάλι», που περιλαμβάνει αναμνήσεις από την γνωριμία και συνεργασία του με τον Αλκη Αλκαίο, όσα ου επέπτρεψε ο ίδιος να γνωρίζει γιΆαυτόν.
Οπως είναι φυσικό μεγάλο μέρος του προγράμματος θα είναι μια αναφορά στο σπουδαίο έργο του Αλκη Αλκαίου και θα πλαισιωθεί από άλλες ξεχωριστές επιλογές τόσο από τη δική του δισκογραφία όσο και από τραγούδια δανεικά.
Αλλωστε οι παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη διατηρούν πάντα σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της έκπληξης και του αυτοσχεδιασμού και αυτό θα τηρηθεί ευλαβικά και στην παράταση την πρώτη Παρασκευή του Απρίλη.
Θα τον συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν η στενή του συνεργάτης  Μιρέλα Πάχου, αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια δικά του αλλά και δικά της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Είσοδος με μπύρα ή κρασί 12¤
Έναρξη 10.30μ.μ.

Οργάνωση παραγωγής StrayMusic.
www.straymusic.gr

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975www.stn.gr