dimosthenous 3 oct (1)Δώρος Δημοσθένους
«Ο κήπος των ονείρων»
στο café του Νομισματικού Μουσείου 

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«… Τραγούδια φτιαγμένα από τα υλικά του ονείρου…»

Ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου με ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από τα υλικά του ονείρου.

Στο ξεκίνημα του φθινοπώρου με τη συντροφιά του στενού συνεργάτη και καλού φίλου Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο, ερμηνεύει τραγούδια από διαφορετικά είδη και εποχές.

Η θεατρικότητα, η ευαισθησία και ο δυναμισμός της φωνής του χτίζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με μελωδίες από το διεθνή κινηματογράφο, αλλά και διασκευές από το χώρο της jazz μέχρι το ρεμπέτικο (H. Mancini, C. Porter, G. Bregovic, Κ. Καπνίση, Μ. Χατζιδάκις, Β.Τσιτσάνης, Γ. Παπαϊωάννου κ.ά.)

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, την Μαρία Φαραντούρη, την Νανά Μούσχουρη, την Λένα Πλάτωνος, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τραγούδια γνώριμα και αγαπημένα, απρόβλεπτες διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο «στον κήπο των ονείρων».

Ο Δώρος Δημοσθένους στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο.

Ώρα έναρξης: 21:00

 Τιμή εισιτηρίου: ελεύθερη είσοδος / ελάχιστη κατανάλωση 8 ευρώ