Μερικούς ακόμα μήνες θα καθυστερήσει τελικά η επετειακή επανακυκλοφορία του θρυλικού album των Doors, “L.A Woman” σύμφωνα με τον manager του συγκροτήματος, Jeff Jampol.

Αρχικά, το πλάνο προέβλεπε την επανακυκλοφορία του album στα τέλη του 2011, με αφορμή τα 40 χρόνια του. Ωστόσο, ο Jampol σε ανακοίνωση του ζητά μερικούς μήνες ακόμα υπομονή προσδιορίζοντας την κυκλοφορία του “L.A Woman” για τις αρχές του 2012.

Το 5πλο album (!)  θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα στα συρτάρια, καθώς οι Doors προετοιμάζονται για το 2012 το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο από νέες επανακυκλοφορίες για το συγκρότημα σε συνεργασία φυσικά με τη δισκογραφική τους εταιρία Elektra.

To «έτος Doors», όπως θα λέγεται το 2012, θα περιλαμβάνει την κυκλοφορία box set την Record Store Day, την επανακυκλοφορία του “L.A Woman”, την κυκλοφορία δύο ζωντανών ηχογραφήσεων καθώς και τη δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών για iPhone και iPad (…).

Επιπλέον, πάντοτε σύμφωνα με τον Jampol, τον Σεπτέμβρη του 2012 θα υπάρξει και μια έκπληξη για τους φίλους των Doors, η οποία προς το παρόν κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό (θα επιστρέψει ο Jim από τους νεκρούς, για επιλεγμένες συναυλίες?).

Τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό με όλες αυτές τις επανακυκλοφορίες, έξτρα μπόνους δίσκους, ακυκλοφόρητο υλικό και λοιπές μπούρδες που κυκλοφορούν οι δισκογραφικές, παλιά και νέα μέλη ιστορικών συγκροτημάτων και ενίοτε οι συγγενείς καλλιτεχνών οι οποίοι έχουν πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, η ποιότητα των οποίων πολλές φορές δε τιμά τη μνήμη τους.. Ο Jim Morisson ανήκει και επίσημα εδώ και κάποια χρόνια στην ίδια κατηγορία με τους Jimmy Hendrix, Phil Lynnot, Frank Zappa και αρκετούς ακόμα οι οποίοι, παρότι έχουν φύγει απ’ τη ζωή εδώ και κάποιες δεκαετίες, εξακολουθούν να βγάζουν ‘καινούριους δίσκους’ με καταπληκτική συχνότητα! Και είναι ειρωνικό το γεγονός ότι ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ζωής του ήταν κάθετα αντίθετος στην όποια εμπορευματοποίηση του υλικού του. Προφανώς όμως, ο σεβασμός στη μνήμη του νεκρού είναι άγνωστη έννοια, μπροστά στο κέρδος.