Όταν ένας καλλιτέχνης έχει αγάπη για αυτό που κάνει πάντα θα έχει να δώσει στον κόσμο κάτι ξεχωριστό. Ένας απο τους τελευταίους γνήσιους “ροκάδες” που έχουν απομείνει σε τούτο τον τόπο, ο Γιάννης Αγγελάκας  έχει καταφέρει να συνεργάζεται με άξιους μουσικούς όλα αυτά τα χρόνια μετά τις “Τρύπες”  και κάθε φορά να μας γεμίζει με απίστευτες μουσικές δημιουργίες.

Στο Βεάκειο λοιπόν σε ακόμα μία εξαιρετική βραδιά ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Ντίνος Σαδίκης και ο Στάθης Αραμπατζής τα έδωσαν όλα και μας χάρισαν ένα τέλειο βράδυ σε ένα μωσαικό απο ήχους σε ένα πάντρεμα με ροκ, ρεμπέτικα και ηλεκτρονική μουσική. Κομμάτια θρύλοι απο τον μεγάλο Μάρκο Βαμβακάρη αλλά και κομμάτια απο τις Τρύπες ξεσήκωσανε τους πάντες και μαζί με την κιθάρα του Στάθη και το μπαγλαμαδάκι του Ντίνου ο δρόμος για το ταξίδι ήταν μπροστά μας  ορθάνοιχτος.

Ο Ντίνος Σαδίκης στο εξαιρετικό “Χωρίς Κανόνα” απο την επόχη των “Εν Πλώ” μας έκανε να ξαναφωνάξουμε για τί κομματάρα μιλάμε και τα οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Χρήστο Χαρμπίλα στα “ηλεκτρονικά” αλλά και στην κονσόλα του ήχου.

Τα ραντέβου έχουνε κλειστεί για το καλοκαίρι και θα είμαστε σίγουρα ξανά εκεί…

Είμαι τυχερός, είμαι τυχερός
είμαι τυχερός, τυχερός
Κι όταν με πληγώνεις
κι όταν με πουλάς
κι όταν με στριμώχνεις
μ’ εκβιάζεις, μου κολλάς
Νιώθω τυχερός, νιώθω τυχερός
σ’ ευχαριστώ.

φωτογραφίες : Eva Theochari