Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το καλοκαίρι και θα συναντήσουν μαζί τους φίλους τους, το Σάββατο 14 Ιουλίου, ώρα 21:30, στο Στάδιο Κερατέας Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχει δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και σειρά sold out συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Συνεργασίες με ιδιαίτερα σημαντικούς καλλιτέχνες, εντός και εκτός συνόρων, συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το καλλιτεχνικό κάδρο του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας έχοντας κάνει πλατινένιες πωλήσεις και στα τρία προσωπικά album της και sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η φωνή της, η ερμηνεία της, οι συνεργασίες της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, το ήθος της και η σκηνική της παρουσία την έκαναν να θεωρείται η σημαντικότερη τραγουδίστρια της νέας Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Φέτος ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ξανασυναντάει τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ”.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 13 ευρώ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:
– Κερατέα: DIVERSO , BREEZE, Δημοτικό Κατάστημα
– ΛΑΥΡΙΟ: Flοcafe, Remezzo,Δημοτικό Κατάστημα, NΠΔΔ «Θορικός»
– ΚΑΛΥΒΙΑ: 1920 cafe
-Σε όλα τα σταθμαρχεία ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ
www.ticketpro.gr

– Ticket House Αθήνας(Πανεπιστημίου 42 εντός Στοάς)

Γενικές πληροφορίες Τηλ. 22920 27774 και 22920 28022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ