Για κάτι τέτοιες βραδιές  χαίρεσαι που έφτασε επιτέλους το καλοκαιράκι. Για κάτι τέτοιες βραδιές παρακαλάς να έχει συναυλίες κάθε μέρα. Να μαζεύετε η παρέα και μαζί με αρκετά λίτρα παγωμένης μπύρας και υπό τους ήχους των αγαπημένων μας καλλιτεχνών να εύχεσαι ποτέ να μην ξημερώσει.

Τι να πούμε για εχθές; Απλά ΜΑΓΕΙΑ.

Ένας ΜΑΓΙΚΟΣ Θανάσης που το τελευταίο πράγμα που ήθελες ήταν να τελειώσει. Ένας Θανάσης που για 3,5 ώρες περίπου και κάτι παραπάνω έκανε ένα «Γκάζι» να χορεύει και να χοροπηδάει ασταμάτητα.

Σε ένα κατάμεστο χώρο με προσωπική μου εκτίμηση πάνω από 7000 κόσμο σφηνωμένους σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνία, να τραγουδάει μαζί  με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι. Ότι ακριβώς δηλαδή σημαίνει η λέξη συναυλία. Με αστείρευτη διάθεση για όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια και παίζοντας ότι ακριβώς θα του ζήταγες να παίξει, λες και σε άκουγε…. ‘Κάτω από το μαξιλάρι’, ‘Ορυχεία’, ‘Τειρεσίας’, ‘Βαθιά πληγή’, ‘Όταν χαράζει’ κ.α ήταν μόνο μερικά από τα τραγούδια που ακούσαμε…έτσι για αρχή.

Η συναυλίες του Θανάση πάντως έχουν κάτι το μοναδικό που δεν το συναντάς σε άλλους καλλιτέχνες. Είναι αυτό το «αλοπρόσαλο» κοινό.  Ένα κοινό ταγμένο σε αυτό που ακούει, ένα κοινό με όνειρα, ένα κοινό με επαναστατικές απόψεις, ένα κοινό  με αλληλεγγυή και ανάγκη για στήριξη σε οτιδήποτε παράλογο και άδικο. Φυσικά τα τραγούδια και η ενέργεια του Θανάση βοηθάνε έτσι ώστε να είναι πάντα ζωντανό και ακούραστο για να απολαύσουνε έναν πραγματικό καλλιτέχνη.

Μαζί του η πάντα ενθουσιώδης  Ματούλα που και εχθές σήκωνε στο πόδι τους πάντες σε κάθε της τραγούδι αλλά και όλοι οι υπόλοιποι της παρέας σε ένα μοναδικό δέσιμο με απίστευτη χημεία.

Η χθεσινή βραδία ήτανε κάτι παραπάνω από ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και φύγαμε τόσο γεμάτοι που το μυαλό όλων μας είναι  ακόμα εκεί.

Και εκεί που όλα έδειχναν να τελειώνουν ήρθε και το ‘Σκουλαρίκι’ και στη σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Χαρούλης για να γκρεμίσει ότι μα ότι είχε μείνει όρθιο μέχρι εκείνη την στιγμή.

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στη δουλειά που έχουνε κάνει οι υπεύθυνοι στη σκηνή και στο ήχο φέτος στην Τεχνόπολις.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και τα καλύτερα πάντα ΕΡΧΟΝΤΑΙ…….

Φωτογραφίεςhttp://www.facebook.com/Margetousakis

videohttp://www.youtube.com/user/guinnessmaniac