MAGIC DE SPELL – ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ – ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Τρείς μπάντες και ιστορία συνεχίζει να γράφει. Απο τα 80s ως το σήμερα, τρείς κορυφαίες μπάντες της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής βάλανε φωτιά Σάββατο βράδυ στο ιστορικό Κύτταρο. Μια μαγική βραδιά, 4 ώρες ασταμάτητου ροκ, σε ένα κατάμεστο Κύτταρο το οποίο είχε γίνει Sold Out κάποιες μέρες πριν.

Τρείς μπάντες που εκτός απο τα κορυφαία τους τραγούδια που αγαπήσαμε όλα αυτα τα χρόνια, μας παρουσίασαν και νέες τους δουλειές και όπως είπε και ο Γιώργος Λαγγουρέτος (τραγουδιστής των Magic De Spell) “ειμαστε οι Magic De Spell, κλείσαμε 40 χρόνια μουσική και συνεχίζουμε και φτιάχνουμε ακόμα νέα τργούδια!

Σαν Φως, Μ’αρέσει να μην λέω πολλά, Διαμαντένια προβλήτα, Serajevo, Βουτιά απο ψηλά, Μπαμπέσα, Κυρ Παντελής, Ασημένια Σφήκα, Χάρτινες Σαίτες και πολλά ακόμα τραγούδια με χιλιάδες αναμνήσεις και ιστορίες.

Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς…Τα Ύπογεια Ρεύματα δεν ξέχασαν τον Θάνο Μικρούτσικο και του αφιέρωσαν τη Ρόζα. Οι Magic De Spell αφιέρωσαν το “Εμένα οι Φίλοι μου” στον αδερφό της Κατερίνας Γώγου που ήταν παρών στο Κύτταρο. Ο Παναγιώτης Κατσιμάνης απο τους Ενδελέχεια ανέβασε τον γιό του στη σκηνή και παίξανε μαζί το “Τι τραγούδι να σου πω”.

H Ελληνική Ροκ σκηνή είναι ακόμα εδώ και αυτό είναι που κρατάει πάντα τη φλόγα αναμμένη. Κι αν μεγάλωσαμε λιγάκι, αυτό είναι το μαγικό. Να μεγαλώνουμε παρέα!

Υγ. Και τα ωραία συνεχίζονται.
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου οι 2002gr στη σκηνή του Κυττάρου για τα 46 χρόνια τους και Σάββατο 25 Ιανουαρίου , τα Μωρά στη Φωτιά παίρνουν τη σκυτάλη!

Κείμενο – Φωτογραφίες : Θάνος Τεγόπουλος
www.mousikesebeeries.gr

Διαβάστε ακόμα…

Magic De Spell – Ενδελέχεια – Υπόγεια Ρεύματα | Ήμασταν την Τεχνόπολη

“Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ MAGIC DE SPELL (LIVE)